Urædd Fotball

Om Urædd Fotball:

Urædd Fotball ble stiftet 25.april 1894, og er med det en av landets eldste og tradisjonsrike fotballklubber.

Klubben er i dag en av Telemarks aller største breddeklubber med mer en 50 lag, med mange gode resultater på talentutvikling, jentefokus, samt ambisjoner på seniornivå både på dame og herresiden.

Urædd Fotball holder til på Kjølnes Idrettspark, som er et av landets fineste idrettsanlegg. Her har vi seks store baner og fire små baner på naturgress, samt en stor og en liten kunstgressbane. I tillegg ligger det også haller, svømmebasseng, treningsstudio og skoler på området.

Med denne tilhørigheten på fantastiske Kjønes Idrettspark, er Urædd Fotball kanskje best kjent for sin store flotte fotballturneringer Fjordline Cup for barn og ungdom i alderen 7 -12 år og 13 -19 år som går hver sin helg i august hvert år.

Urædd står også som arrangør av Norges Fotballforbunds landsdekkende talentleir for 15 og 16 års landslagene, og vi har hatt dette samarbeidet i 20 år.

Totalt legges det ned mer enn formidable 27 000 dugnadstimer i året i klubben til trening, kamp, arrangementer, dugnader og organisasjonsarbeid. Ved at klubben gir barn og unge mer en 90 000 organiserte aktivitetstimer i årer tar klubben et stort samfunnsansvar i sitt nærmiljø på østsiden sentralt i Porsgrunn by.

Anlegget kombinert med Urædd Fotballs lange tradisjoner og erfaringer som arrangør gjør oss i stand til å tilby kvalitetsturneringer som er unike i norsk sammenheng. Alt fra innkvartering til kamper avvikles på ett kompakt område. Dette gir et yrende folkeliv, god cupstemning og flotte rammer rundt kampene.

Urædd Fotball drives på frivillig basis og er stolte av den dugnadsånden vi har i klubben. Samhold og samarbeid på tvers av ulike lag er like inspirerende som det er essensielt for driften av Urædd Fotball. I tillegg til dugnadsinnsats har en rekke medlemmer påtatt seg ansvarsroller innenfor sine kompetanseområder. Til sammen gjør dette at Urædd Fotball som organisasjon er sunnere og sterkere enn noensinne.

Vi ønsker derfor å takke våre sponsorer og samarbeidspartnere som tar et viktig samfunnsansvar og hjelper oss å opprettholde et sunt og godt tilbud til våre barn og unge. Stadig flere privatpersoner velger også å støtte oss via grasrotandel, støttemedlemskap, og andre aktiviteter i klubbens regi.