2-4 tap for Urædd 2

Etter en ufrivillig kampfri uke, så tok Urædds rekruttlag igår turen til DNB Arena Hosle og kampen mot Øvrevoll/Hosle 2 i den femte serierunden. Vertene har hatt en god start på sin sesong, og var på tredjeplass før denne kampen. Urædd hadde to seiere og ett tap. En utfordrende kamp var i vente for de fjorten som tok turen til kamp.

Som i forrige serierunde, så tok det tid før Urædd kom igang. Mot Stabæk 2 så tok det drøye halvtimen, men her så tok det omgangen ut. Og da måtte det dessverre gå som det gikk. Fem minutter ut i kampen så kom kampens første nettkjenning. Urædd hang ikke med på en overgang, og et vel utført angrep endte med 1-0 til vertene. De doblet sin ledelse drøye fem minutter senere når vertene slår en bakromspasning og ØHIL-spilleren får tilnærmet fritt spillerom mot Urædds målvakt, Pia Marlén Larsen, som ikke kunne hindre øking av ledelsen. Vel halvveis ut i omgangen begynte Urædd så vidt å komme inn i kampen, men det kom dessverre ingen store målsjanser fra gjestene. Etter trettifire minutter måtte Urædd for tredje gang hente ballen fra eget nett etter et hjørnespark. En ØHIL-spiller fikk lov til å gå nærmest upresset og heade inn vertenes tredje nettkjenning. Vondt ble verre da de fem minutter senere økte ledelsen til 4-0. Larsen gjorde først en god reaksjonsredning, men Urædd evnet ikke til å få klarert returen ut og 4-0. Stillingen stod seg til pausen.

Det ble et tøft oppgjør for Frida Brødsjø og resten av Urædd-laget. Men det visste vi..

Grep måtte selvfølgelig gjøres og det ble gjort bytter i pausen med blant annet den hjemvendte USA-studenten, Åsa Klakegg Thorsen, kom inn. Fra første pipelyd så gikk Urædd ut i hundre med mål om å ta kampen tilbake og utlikne den store ledelsen. Etter femtien minutter kom den første reduseringen fra Urædd. Thorsen sendte ballen til Sara Elisabeth Idris som videre sendte igjennom en flott bakromspasning til en løpende Inger Vadder Sandland. Sistnevnte sendte ballen forbi ØHIL-målvakten. Urædd fortsatte å male på for flere scoringer og kom nærmere og nærmere. Men tiden gikk i overkant fort. Ved det sekstiniende minutt kom endelig en ny redusering. Idris løper opp og presser målvakten til å miste ballen. Ballen endte hos Thorsen som fikk en relativ enkel jobb med å sette ballen i det åpne målet. Etter reduseringen så måtte samlet ØHIL-spillerne på banen seg sammen, og tok en kort liten time-out. Klokken gikk fremdeles fort, og ØHIL brukte de mulighetene de hadde til å dra tempoet i kampen ned og drøye så lenge som mulig. Urædd kom til flere muligheter og skulle også kanskje fått en straffe. Vertene kom også til sine muligheter på overganger, men flere mål ble det ikke.

Inger Vadder Sandland sørget for Urædds første redusering

Den hjemvendte USA-studenten, Åsa Klakegg Thorsen, sørget for Urædds andre redusering. En vel gjennomført kamp av Thorsen mot Øvrevoll/Hosle.

Urædd gikk på et 2-4-nederlag, hvor lagene hadde en omgang hver. Førsteomgangen var meget mulig årets verste fra Urædds side. Tenningsnivået var fraværende, og de ble nærmest spilt ut av banen. Urædd var heldige at det ikke ble flere enn de fire baklengsmålene i den omgangen. En god målvaktsjobb av Larsen og forsvarsjobben til Nora Jensen var noe av årsakene til det.
Forhåpentligvis tar laget lærdom fra denne kampen, og er med fra første spark i neste seriekamp.

Urædd spilte med dette laget:
Pia Marlén Larsen – Åse Marit Lia Kasin, Ingvild Marie Guddal, Nora Jensen, Frida Brødsjø – Jenny Stormyr – Kristine Støkke (’53 Stina Kleppe), Stine Thon (’46 Åsa Klakegg Thorsen), Amalie Snøløs (’72 Sandra Andresen Vale) – Sara Elisabeth Idris, Sandra Andresen Vale (’46 Inger Vadder Sandland)

Neste kamp for laget er mandag 23. mai, og da er det Nanset som gjester Kjølnes. Dette blir den første av tre seriekamper som går eget gress. «Best-i-byen»-oppgjøret mot Pors Grenland som opprinnelig skulle ha gått på Vestsiden den 30. mai er flyttet til høsten.

23. mai, klokken 1930: Urædd 2 – Nanset

31. mai, klokken 1900: Urædd 2 – Pors Grenland

5. juni, klokken 1500: Urædd 2 – Grei Kvinner Elite 2

Stengt for kommentering.