Nytt tap for Urædd

Urædd måtte dessverre igjen reise hjem med null poeng etter å ha tapt 5-0 for Stabæk på Nadderud. Men det store diskusjonstemaet var kaptein Lina Jasmin Lanners utvisning.

Første baklengsmålet kom etter drøye sju minutter, da en Stabæk-spiller fikk stå omtrent helt alene etter et innlegg fra Stabæks høyreside. Tross det kjedelige baklengsmålet tidlig i kampen, så hadde Urædd en brukbar førsteomgang. Gjestene kom til muligheter ved overganger, men dessverre klarte ikke laget å utnytte dem godt nok. 1-0 stod seg til pausen.

Urædd var fortsatt med i kampen etter pausen frem til da den kontroversielle situasjonen etter femtisju minutter kom. Se video under:

Med ti spillere så ble det dessverre vanskelig for Urædd mot en av medaljekandidatene; hvor det blant annet ble dømt straffe. Lene Lauve gikk til riktig side og reddet, men returen havnet hos Stabæk. Kampen endte til slutt med tap 5-0. Se høydepunktene i videoen under:

Urædd spilte med dette laget:

Lene Lauve – Ingrid Bergland, Lina Jasmin Lanner, Mariken Kleppe, Veronica Navestad Amundsen – Ellen Marie Wiersholm (’77 Åshild Hereid Haugen), Nora Eide Lie – Rebecca Mykland, Siw Døvle (’88 Stina Kleppe), Jenny Holtar Mathiesen (’88 Renate Husum) – Melissa Wiik

Urædds neste kamp er mandag 16. mai, og da møter de Avaldsnes hjemme på Kjølnes. Kampstart er klokken 1300.

Stengt for kommentering.