Jakten på poeng fortsetter på Nadderud

I morgen fortsetter Urædd jakten på poeng, når de gjester Nadderud og Stabæk i den sjette serierunden i årets Toppserie.
Toppserie-eventyret har startet trått for Urædd med null poeng på de fem første kampene. Jakten på poengene fortsetter i borteoppgjøret mot medaljekandidat Stabæk i morgen. Forhåpentligvis fikk laget inspirasjon da rekruttene slo nettopp Stabæk på Nadderud sist mandag med solide 5-0. Avspark er klokken 1500.
Følgende atten spillere reiser innover:
Caroline Akerholt Eid, Lene Lauve, Ingrid Bergland, Åshild Hereid Haugen, Synne Lyng, Mariken Kleppe, Lina Jasmin Lanner, Veronica Navestad Amundsen, Inger Vadder Sandland, Sara Elisabeth Idris, Rebecca Mykland, Jenny Holtar Mathiesen, Renate Husum, Siw Døvle, Nora Eide Lie, Ellen Marie Wiersholm, Stina Kleppe og Melissa Wiik.
Oppdateringer fra kampen kan dere se på lagets Facebook-side. Kampen blir også streamet, og den kan dere se ved å følge denne linken.
Stengt for kommentering.