Alle tre Urædderne fra start da Norges J19-lag vant mot England

Mariken Kleppe, Nora Eide Lie og Siw Døvle startet alle fra start for Norge i 1-0-seieren over England i aften. Nora fikk æren av å bære kapteinsbindet.

Kampens eneste nettkjenning kom allerede etter to minutter, og det var Sarah Alexandra Lilleberg Suphellen fra Trondhjems-Ørn som var målscoreren. Vi gratulerer Mariken, Siw og Nora med spilletiden, og ikke minst sistnevnte for å bære kapteinsbindet i denne kampen!

Norge spilte med dette laget:

Hildegunn Sævik (’75 Klara Thorsrud Sporsem) – Ingrid Rokke Elvebakken (’77 Tuva Hansen), Sarah Alexandra Lilleberg Suphellen, Mariken Kleppe, Marit Bratberg Lund (’66 Heidi Ellingsen) – Ingrid Syrstad Engen, Nora Eide Lie (’66 Sara Kristine Eggesvik) – Siw Døvle, Ingrid Byrøygard Kvernvolden (’82 Marthe Enlid), Vilde Hasund (’82 Andrea Willman) – Vilde Anett Fjelldal

Lagets andre kamp med England er førstkommende tirsdag, og den har avspark klokken 1400 (lokal tid).

Stengt for kommentering.