Ubeseiret og «clean sheet» for J12 i Meny Sebra Cup i Randesund

Urædds J12-lag har deltatt i Meny Sebra Cup i Randesund denne helgen. Laget som ledes av Lisbeth Aa Magnussen og Terje Bendiksen spilte fem kamper i denne turneringen mot henholdsvis Gimletroll (som hadde to lag), Hundvåg (som hadde to lag) og Vindbjart.

Foto: Lillian Strand Hassel

Ubeseiret og «clean sheet» – Foto: Lillian Strand Hassel

Jentene spilte to kamper på lørdag mot Gimletroll 2 og Hundvåg 1, og de vant begge kampene med 1-0. Og idag avsluttet de med stil og vant kampene mot Vindbjart, Hundvåg 2 og Gimletroll 1; med resultatene 3-0 og 2-0 i de to siste kampene. Det ble seier i alle fem kampene, og målvakten slapp å gå på henterunde i eget nett. Vi gratulerer jentene og trenere med denne flotte innsatsen!

Resultater:

Gimletroll 2 – Urædd 0-1

Urædd – Hundvåg 1 1-0

Urædd – Vindbjart 3-0

Urædd – Hundvåg 2 2-0

Gimletroll 1 – Urædd 0-2

Stengt for kommentering.