Endringer i kampoppsett

Hei alle påmeldte til Fjord Line Cup Ungdom 2017. Vi har måttet gjøre noen endringer i kampoppsett til Fjord Line Cup Ungdom 2017. 

De er som følger.
G13:    På grunne av trekninger har vi måttet flytte lag mellom puljer og grunnspill er satt opp på nytt.
G14:    Ingen endring
G15:    Kamptidspunkt er flyttet for tre enkeltkamper i grunnspill lørdag
G16:    Ingen endringer
J13:     Stathelle J13 erstatter Storm J13.1. Eller ingen endringer
J14:     På grunn av trekninger er det lagt om til seriespill med seks lag. Spill er satt opp på nytt.
J16:     Ingen endringer.

Kampoppsett og resultater på web som oppdateres live med resultater under turneringen finner dere her

Turneringsledelsen har også besluttet at det spilles med 7’ mål på 9’er kamper da flertallet av deltagende lag gjør dette i hjemlig kretsserier.

Informasjon om hvilken skole de enkelte lagene skal overnatte på kommer på onsdag.

Minner også om tidligere sendt informasjon:
 
Innsjekk for overnatting
Innsjekk skjer på Friskliv senteret (i sør-øst for banene) fra kl. 17:00 på fredag. Vi ønsker at bare en eller få representanter pr lag møter her og får utdelt armbånd og informasjon før dere kan sjekke inn på klasserommene.
Her kan A-kort (helpensjon) B-kort (mat) og C-kort (DJV show), camping o.a. kjøpes med kort eller kontant. For mange betalte kort refunderes også.
Alle lag overnatter enten på Kjølnes ungdomsskole (innkjøring/parkering via Kjølnes Nord – Merk omkjøring til Kjølnes Nord!), eller Friskliv senteret/Porsgrunn Hallen (Innkjøring/parkering via Kjølnes Syd) som begge ligger langs banene. Overnattingsstedene ligger vegg i vegg men biltrafikk mellom dem er avstengt med bom, derav innkjøring fra ulike sider. (Porsgrunn Videregående Skole Nord rehabiliteres i år.)
Plan for hvilke lag som skal ligge på hvilke overnattingssted kommer i løpet av ca. en uke og sendes som e-post og legges ut på www.uredd-fk.no.
Husk ut sjekk før kl. 13:00 på søndag. Rom skal være ryddet og kostet, og pulter og stoler skal settes på plass! Utsjekk av rom godkjennes av overnattingsansvarlig på skolen.

Oppdatert bane- og områdekart finner dere her

Kjøre- og gå kart mellom skoler og Kjølnes Idrettspark finner dere her
Merk omkjøring til Kjølnes Nord!

Praktisk informasjon med kart, tidspunkter, priser m.m. finner dere her

Betaling
Skulle det være manglende betaling av påmelding, endringer i antall A-kort eller annet kan dette ordnes i innsjekk sekretariat.
Det kan betales med kort, kontant eller Vipps både i sekretariater og i kiosker. Urædd Fotball sin Vipps ID er #114886 og #114887 (begge virker)

Bespisning
A-kort og B-kort dekker måltider fra fredag kveld til søndag lunsj. Måltider serveres i 2.etasje på Urædd klubbhus som ligger sentralt midt på bankeområdet. Det serveres matalternativer forhold ulike religioner. Spillere med cøliaki o.a. tar bare kontakt med kokken for alternativer, eller om en er usikker. På grunn av mange gjester vil de enkelte lagene bli delt inn i rød og grønn spisepuljer når dem ankommer med følgende serverings tidspunkter er:
Frokost:           Rød pulje: 07:00 til 08:00 / Grønn pulje: 08:00 til 9:00 (lørdag og søndag)
Lunsj:              Rød pulje: 11:30 til 12:30 / Grønn pulje: 12:30 til 13:30 (lørdag og søndag)
Middag:           Rød pulje: 16:00 til 17:00 / Grønn pulje: 17:00 til 18:00 (lørdag)
Kveldsmat:      Rød pulje: 18:00 til 19:00 / Grønn pulje: 19:00 til 20:00 (fredag)
Ved kamp krasj kan enkel lag bytte pulje på enkelt mattider etter avtale med sekretariatene.

Kampoppsett
De første kampene starter fredag kl. 17:30, og de fleste lag får en kamp fredag. Lørdag og søndag starter kamper 09:00. De aller fleste lag spiller kamp søndag. Aller siste kamp i turneringen er ferdig 16:30 på søndag. Det er et svært tett og krevende kampprogram, og vi har arbeidet mye med å optimalisere slik at det ikke blir for lenge mellom kamper, samtidig som ønsker innfris og hvilebestemmelser overholdes. Eneste unntak er J13 A-finale på søndag der det bare er en kamp hviletid.
Det spilles på 7 baner, der bane 1 og 2 skiller seg ut, da disse merkes både som to 9’ og en 11’ bane, slik at det til sammen merket 11 ulike baner.

Kampoppsett og resultater på web som oppdateres live med resultater under turneringen finner dere her

Turneringsreglement finner dere her

Annet
Lørdag kveld arrangeres populært og råkult DJV show med www.globalveejays.com i Urædd hallen. Øvre aldersgrense 17 år. Åpningstid er kl. 20:30 – 23:30.
Samtidig arrangeres det populære lagledertreffet med stort koldtbord, kjent foredragsholder i 2. etasje på Urædd klubbhus. Starter kl. 21:00 og varer ca. 2 timer.

Denne og mer informasjon legges også på www.uredd-fk.no

Alle forberedelser på track, og banene er fantastisk flotte på Kjølnes Idrettspark i år, så vi gleder oss til å få sparket i gang!

Velkommen på cup!

Sportslig hilsen
Urædd Fotball

Stengt for kommentering.