Det er bare litt over to uker til Fjord Line Cup Barn sparkes i gang, så her følger litt praktisk informasjon.

Det er bare litt over to uker til Fjord Line Cup Barn sparkes i gang, så her følger litt praktisk informasjon. Denne og mer informasjon legges også på www.uredd-fk.no
 

Betaling
Flere av dere har kommentert at betaling ikke er registret i påmeldingen på nettet. Dette skyldes at vi må sjekke konto manuelt på grunn av at KID ikke virker som den skal, samt at mange lokale lag har faktura avtale med klubben direkte. Alle som er påmeldt er med på cup.
Skulle det være manglende betaling av påmelding, A – kort, endringer eller annet kan dette ordnes i innsjekk sekretariat. Se komplett liste av påmeldte lag her. Skulle det være endringer i denne, må vi vite det senest før kommende lørdag!

Innsjekk for overnatting
Innsjekk skjer på Friskliv senteret (i sør-øst for banene) fra kl. 17:00 på fredag. Lørdag åpner insjekk kl. 09:00. Vi ønsker at bare en eller få representanter pr lag møter her og får utdelt armbånd og informasjon.
Her kan A-kort (helpensjon) B-kort (mat) og C-kort (film / DJV show), camping o.a. kjøpes med kort eller kontant. For mange betalte kort refunderes også.
Vi setter også pris på om lag som ankommer etter kl .21 fredag kveld gir oss beskjed om dette.
Lag overnatter enten på Kjølnes ungdomsskole, Porsgrunn Videregående Skole Nord, Myrene Skole og Borge Skole, alle i gangavstand mellom 50 – 1500 meter unna anlegget.
Det er svært fult på skolene, så større endringer i antall A-kort må dere si fra om i forkant. Det blir sendt ut en oversikt over hvilke lag som ligger på hvilke skoler med sammen kjørekart/adresser i løpet av noen dager.
Husk ut sjekk før kl. 13:00 på søndag. Rom skal være ryddet og kostet, og pulter og stoler skal settes på plass! Utsjekk av rom godkjennes av skolevaktene.
Komplett praktisk informasjon, tidspunkter, priser m.m. finner dere her. NB! banekartet blir oppdatert når kampoppsett er klart!

Bespisning
A-kort og B-kort dekker måltider fra lørdag morgen til søndag lunsj. Måltider serveres i 2.etasje på Urædd klubbhus som ligger sentralt midt på bankeområdet. Det serveres mat alternativer forhold ulike religioner. Spillere med cøliaki o.a. tar bare kontakt med kokken for alternativer, eller om en er usikker.
Serverings tidspunkter er:
Frokost:         07:00 til 09:00 (lørdag og søndag)
Lunsj:            12:00 til 14:30 (lørdag og søndag)
Middag:         16:00 til 18:30 (lørdag)

Kampoppsett
Vi har ny  super rekord i påmelding med 312 lag (!) denne helgen mot rekorden på 276 i fjor. Vi søker likevel å ivareta alle innkomne ønsker om for- og ettermiddagskamper, antilag m.m, men kan ikke garantere dette. Kampoppsettet kommer i løpet av noen dager. Kampoppsett sendes som egen e-post og legges ut på www.uredd-fk.no
Lørdag og søndag starter kamper 09:00. Det spilles på små 5’er baner for 7-8 år, store 5’er baner for 9-10 år, samt 7’er baner for 11-12 år. Banestørrelser vil være i hht. Norges Fotballforbund sine retningslinjer. Det spilles med 7’ mål på alle baner. Vi regner med at det vil være i overkant av 30 baner.
Turneringsreglement finner dere her
Oppdatert bane- og områdekart kommer når kampoppsett er klart.

Annet
Husk å ta bilde til diplomer på lørdag. Dette er gratis, og fotografering forgår bare lørdag fa 9-17! Fotografering skjer inne på stadion på baksiden av klubbhuset.
Lørdag kveld arrangeres underholdning i Urædd hallen for de minste, normalt en animasjonsfilm, fra kl 18:00.
Ca kl 20::00 starter populært og råkult DJV show med www.globalveejays.com i Urædd hallen. Øvre aldersgrense 13 år. Åpningstid er kl. 20:00 – 22:30.

Alle forberedelser på på track, og banene er fantastisk flotte på Kjølnes Idrettspark i år, så vi gleder oss til å få sparket i gang!

Velkommen på cup!

Sportslig hilsen
Urædd Fotball

Ytterligere informasjon finnes på www.uredd-fk.no. Ta kontakt på post@uredd-fk.no eller kontakt Sigurd (90651834) eller Thomas på (47275996) om det er viktige spørsmål.

Stengt for kommentering.