Det er bare halvannen uke til Fjord Line Cup Ungdom sparkes i gang, så her følger litt praktisk informasjon.

Det er bare halvannen uke til Fjord Line Cup sparkes i gang, så her følger litt praktisk informasjon. Denne og mer informasjon legges også på www.uredd-fk.no
 

Betaling
Flere av dere har kommentert at betaling ikke er registret i påmeldingen på nettet. Dette skyldes at vi må sjekke konto manuelt på grunn av at KID ikke virker som den skal, samt at mange lokale lag har faktura avtale med klubben direkte. Alle som er påmeldt er med på cup.
Skulle det være manglende betaling av påmelding, A – kort, endringer eller annet kan dette ordnes i innsjekk sekretariat. Se komplett liste av påmeldte lag her.

Innsjekk for overnatting
Innsjekk skjer på Friskliv senteret (i sør-øst for banene) fra kl. 17:00 på fredag. Vi ønsker at bare en eller få representanter pr lag møter her og får utdelt armbånd og informasjon.
Her kan A-kort (helpensjon) B-kort (mat) og C-kort (DJV show), camping o.a. kjøpes med kort eller kontant. For mange betalte kort refunderes også.
Vi setter også pris på om lag som ankommer etter kl .21 fredag kveld eller lørdag gir oss beskjed om dette.
Alle lag overnatter enten på Kjølnes ungdomsskole (innkjøring/parkering via Kjølnes Nord), eller Porsgrunn Videregående Skole Nord (innkjøring/parkering via Kjølnes Syd). Skolene ligger vegg i vegg men biltrafikk mellom dem er avstengt med bom.
Det er svært fult på skolene, så større endringer i antall A-kort må dere si fra om i forkant. Det blir sent ut en oversikt over hvilke lag som ligger på hvilke skole i løpet av noen dager.
Husk ut sjekk før kl. 13:00 på søndag. Rom skal være ryddet og kostet, og pulter og stoler skal settes på plass! Ut sjekk av rom godkjennes av skolevaktene.
Komplett praktisk informasjon med kart, tidspunkter, priser m.m. finner dere her

Bespisning
A-kort og B-kort dekker måltider fra fredag kveld til søndag lunsj. Måltider serveres i 2.etasje på Urædd klubbhus som ligger sentralt midt på bankeområdet. Det serveres mat alternativer forhold ulike religioner. Spillere med cøliaki o.a. tar bare kontakt med kokken for alternativer, eller om en er usikker.
Serverings tidspunkter er:
Frokost:         07:00 til 09:00 (lørdag og søndag)
Lunsj:            12:00 til 14:30 (lørdag og søndag)
Middag:         16:00 til 18:30 (lørdag)
Kveldsmat:    18:00 til 20:00 (fredag)

Kampoppsett
Vi har veldig god påmelding med 78 lag denne helgen mot 62 i fjor, men har fått noen endringer i tolvte time og har svært lite banekapasitet å gå på når dette er blitt en ren helgecup, så kampoppsettet må justere noe og kommer i løpet av noen få dager. Kampoppsett sendes som egen e-post og legges ut på www.uredd-fk.no
Vi tror vi har greid å ivareta alle innkomne ønsker om kamper, antilag m.m. Det første kampene starter fredag kl. 17:10, og de fleste lag får en kamp fredag. Lørdag og søndag starter kamper 08:30. Alle lag spiller kamp søndag. Siste kamp i turneringen er ferdig 16:30 på søndag. Vi har arbeidet mye med å optimalisere slik at det ikke blir for lenge mellom kamper, samtidig som hvilebestemmelser overholdes.
Det spilles på 8 baner, der bane 2 skiller seg ut, da denne merkes både som 9’ og 11’ bane. Det spilles med 11’ mål på alle kamper i hht. Telemark Fotballkrets sin praksis rundt dette. Turneringsreglement finner dere her
Oppdatert bane- og områdekart finner dere her 

Annet
Lørdag kveld arrangeres populært og råkult DJV show med www.globalveejays.com i Urædd hallen. Øvre aldersgrense 17 år. Åpningstid er kl. 20:30 – 23:30.
Samtidig arrangeres det populære lagledertreffet med stort koldtbord, kjent foredragsholder i 2. etasje på Urædd klubbhus. Starter kl. 21:00 og varer ca. 2 timer.

Alle forberedelser på på track, og banene er fantastisk flotte på Kjølnes Idrettspark i år, så vi gleder oss til å få sparket i gang!

Velkommen på cup!

Sportslig hilsen
Urædd Fotball

Ytterligere informasjon finnes på www.uredd-fk.no. Ta kontakt på post@uredd-fk.no eller kontakt Sigurd (90651834) eller Thomas på (47275996) om det er viktige spørsmål.

Stengt for kommentering.