Nok en gang marginer imot da Urædd tapte for Kolbotn

Urædd tok igår imot Kolbotn til seriekamp i den 11. serierunden i Toppserien. Forrige gang lagene møttes var i oppkjøringskampen på Ekeberg tilbake i februar. Da vant Kolbotn 4-3 etter at Urædd ledet 2-0. I fjor møtte de hverandre i den 2. runden i Norgesmesterskapet. Den kampen måtte gå helt til straffer for å få en vinner, og også her gikk Kolbotn seirende ut. Tross dette, så har Urædd vært på høyde med Oslo-laget.

Den trenden fortsatte også igår. Urædd kom flere ganger til scoringsmuligheter i løpet av de første førtifem minuttene. Største mulighetene kom ved Nora Eide Lie, da hun traff tverrligger ned; og Jenny Holtar Mathiesen som treffer stolpen. Men det var likevel gjestene som sørget for kampens første nettkjenning ved hjørnespark. Ballen ble etter litt klabb-og-babb sendt ut igjen til en Kolbotn-spiller som på ny fikk lagt inn i feltet til en umarkert Kolbotn-spiller som headet inn 1-0. Stillingen stod seg til pausen. Ved siden av målet, så var det også en strek i regningen at Eide Lie måtte ut etter et kraftig overtråkk. Tross en vel gjennomført omgang, så var det nok en gang marginer imot som forhindret Urædd-mål i denne omgangen.

Urædd klarte dessverre ikke å opprettholde det gode spillet etter pausen. Kolbotn gikk flere hakk opp og fikk lov til å styre mesteparten av omgangen. Gjestene økte ledelsen bare tre minutter ut i omgangen. Vondt ble verre etter det sekstisyvende minutt da dommeren dømmer straffe. Lina Jasmin Lanner som hadde et gult kort fra førsteomgang pådro seg sitt andre, og måtte derfor ta en tidlig dusj. Kolbotn økte til 3-0 fra straffeskrittet, og den stillingen ble også sluttresultatet.

Se høydepunktene her:

Urædd spilte med dette laget:

Lene Lauve – Silje Bjørneboe, Lina Jasmin Lanner, Mariken Kleppe, Veronica Navestad Amundsen (’89 Åshild Hereid Haugen) – Åsa Klakegg Thorsen, Nora Eide Lie (’30 Sara Elisabeth Idris) – Jenny Holtar Mathiesen, Siw Døvle, Renate Husum (’59 Inger Vadder Sandland) – Melissa Wiik

Neste kamp for Urædd er borteoppgjøret mot Avaldsnes. Den kampen spilles lørdag 25. juni, og har avspark klokken 1400.

Stengt for kommentering.